Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Toy Stories

2011.09.05. 18:37 felhasznalo

Ti emlékeztek még arra, mi volt a kedvenc játékotok gyerekkorotokban? Egyáltalán, lehet ezt elfelejteni? Én nem hiszem, hogy valaha is kikopna az agyamból a bugyikék, forgós szemű, húzható, műanyag macskám, amiért egy mai valamirevaló retrójáték gyűjtő biztos mindent megadna. Vagy a felhúzható, lendkerekes pléhegerem. Vagy a kedvenc babám, aminek még hajat is nyírtam, mert tökéletesen meg voltam róla győződve, hogy az ugyanúgy kinő majd újra, mint az enyém.

És a mi gyerekeinknek is vannak kedvenc játékaik: az enyém pl. biztos kitenné maga elé a fotózáshoz a plüsskutyáit, amikkel körbeveszi magát éjszakára, a kedvenc társasjátékait, amikkel órákon át elvagyunk családilag.

Ám ahogy azt már láthattuk, micsoda különbség van gyerek és gyerek szobája és alvóhelye között, úgy az is döbbenet, amikor a kedvenc játékaikat pakoltatja ki a fotóművész. Jelen esetben az olasz Gabriele Galimberti, aki egész fotósorozatot készített erről a témáról. Tartalmas és érdekes képek, nem kevés társadalomkritikai felhanggal, érdemes végignézni a linken található teljes sorozatot is.

Ti mit pakoltatok volna magatok köré gyerekként? És mik a gyerekeitek kedvencei?

Forrás: Gabriele Galimberti

Szólj hozzá!

Címkék: fotó játék kép gyerek művészet gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr373204403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása