Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mindig is egy Porsche volt a vágyad?

2011.09.06. 16:35 felhasznalo

Ezennel cáfolnám azt a tévhitet, hogy családos embernek nem lehet Porsche-ja! Lehet! Akár duplán is. Már ha valóra válik Dawid Dawod designer koncepciója valamilyen úton-módon. Merthogy a Porsche számára tervezett egy babakocsit, minimál designnal, vélhetően maximális kényelemmel és biztonsággal - mondjuk a képek alapján újszülött kortól nem ajánlanám. Ráadásul olyan méretben, hogy az egy Porsche egyébként cseppet sem nagybevásárlásra való csomagtartójába is beférjen.

Persze, kérdés, hogy lesz-e a tervekből valami kézzelfogható, és ha lesz, mennyiért - sanszos, hogy csak az tudja majd megvenni, aki a kocsit is. De azért nekem vannak kétségeim, legalábbis a tekintetben, hogy lehet-e egy Porsche-ban a családot fuvarozni. Mert hát oké, a babakocsi esetleg elfér, de hová teszik a batár nagy gyerekülést?

Forrás: Dawid Dawod

1 komment

Címkék: design luxus baba babakocsi úton minimalista

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr553206876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nouvelle 2011.09.06. 18:59:45

Ez nem az első Porsche kocsi. Nekem az volt (ha rákerestek a googleban porsche stroller képekre, emellett az új mellett van egy fekete-szürke-piros, az régi). Most ajándékoztam tovább. Nagyon szerettem, igazi terepkocsi volt. Egyszer valami probléma volt a kerekével, a bicikli szervízben a szerelőfiúk hosszú percekig csodálták, hogy milyen anyagokból van összerakva : ) Viszont funkcionálisan nem a legjobb kocsi, amit használtam, azért látszik, hogy ők inkább az autókhoz értenek.
süti beállítások módosítása