Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Csont nélkül

2011.09.12. 15:24 Cyr

Amir Masoud Faridizad designer ülőalkalmatossága első ránézésre nem is olyan döbbenetes. Azonban, ha jobban szemügyre vesszük ezt a hevenyészett anatómiai ismeretekkel rendelkezőknek azért igencsak nehezen felismerhető alakzatot,  néhány percig valószínűleg elpillázgatunk az ötleten.

A babzsákhencser ugyanis nem mást, mint a szívet, a tüdőt, némi szövetet és mindezek összetartására a szegycsontot hivatott stilizált formába önteni. Minden esetre könnyebb lenne ezen hellyel kínálni a kölök váratlanul beeső osztálytársait, mint megkérni őket, hogy jobb híján ugyan, de üljenek már a nyakamba...

Forrás: Yanko design

Szólj hozzá!

Címkék: design dekor ülőke

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr943208385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása