Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Rugdalózz!

2011.09.26. 12:19 zaphodbb

Hogy más családokban felmerült-e az igény, nem tudhatom, de nálunk, amikor babák voltak a lányaim, a férjem sokszor sóhajtozott, hogy de jó nekik, milyen egyszerű lehet az élet rugdalózóban, nem kell foglalkozni állandóan az öltözködéssel és még a derekuk sem lóg ki. Most örömmel fogom neki mutatni, hogy lám, hordhat rugdalózót, ha még mindig vágyik rá, íme a sárkányos-férfias, de persze ha szeretné, akár a pandásban is mehet dolgozni.

Viccesek, és nem is csodálkozunk már rajta, hogy japánok. Jelmezbálba kiváló viselet, de kellően gyermeklelkületű felnőttek akár otthoni ruhának is viselhetik, kétségkívül vidámabb perceket szereznek a családtagoknak egy ilyennel, mint egy sima és unalmas melegítővel.

Forrás: fredflare.com

Szólj hozzá!

Címkék: anya apa abszurdisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr813257108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása