Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Építs házat kartonkockából!

2011.09.27. 17:48 felhasznalo

Az orosz nyelvű Play and Grow blogon találtam a következő sk játékprojektet: a kreatív blogger saját kislányának kartonból készített kockákat, majd azokból építőkockákat, amikből házat építhet a kiskorú. Már eleve remek az elgondolás, és simán lekötné bármelyik dedet, de emellett a házikó még felderíteni valót is kínál: az ablakok és ajtók némelyike kinyitható, és be lehet kukucskálni.

Az egyik oldalon egy bisztró és egy kávézó kapott helyet a földszinten, míg a másik oldalon egy garázsban parkoló Citroenre és egy múzeumban kiállított Napóleon mellszoborra csodálkozhat rá a gyerek.

Nemcsak ötletes, de a kivitelezésért is adnék rá egy csillagos ötöst, ahogy az az apróság is említést érdemel, hogy a kinyitható ajtók-ablakok nem külön ráragasztott alkalmatosságok, hanem kihasználva a kocka szerkezetét, abszolút síkban fekszenek.

A kartonkocka elkészítését itt kukkolhatjátok meg, ez sem ördöngösség a részletes  és fényképes elkészítési útmutató alapján, és nyilván nem csak házépítésre alkalmas játék készülhet belőlük.

Forrás: Play and Grow

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek szülő öko recycle sk babaház építő

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr863260556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása