Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Fa laptop

2011.09.30. 09:14 szuperapu

A gyakorló szülők már biztos szembesültek azokkal a kihívásokkal és ellentmondásokkal, amiket a technika vívmányai illetve azok használata generál. Egyrészt mindenki tisztában van az ezen eszközökbe kódolt szocializációs és egyéb aknákkal, másrészt a példamutatás okán nem sok ellenvetésünk lehet a fellépő gyermeki igényekkel szemben. Áthidaló megoldásnak persze ott van az „olyan mintha” kategória…

Adott tehát egy az elterelésen alapuló piaci szegmens, amit a játékgyártók nem átallnak kihasználni. Mint például az alábbi laptopnak álcázott rajztábla. Ami annyira egyszerű kivitel, hogy a hozzáadott gyermeki képzelőerő nélkül nem is képes működni. De talán éppen ez benne a szép. (Meg a promóciós képen ellőtt körtés poén.)

Forrás:rasselfisch

1 komment

Címkék: design játék gyerek gép kreativ csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr103262667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.09.30. 21:32:10

Hm... pont most gondolkozom laptop-vásárláson. De lehet, hogy inkább rajztáblát kérek:D
süti beállítások módosítása