Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Hintavadak

2011.10.20. 12:09 szuperapu

James Harvey kivételes tehetségű tervező akinek a kezei alatt nem csak bútorok de különleges katamaránok születtek. De az ezredfordulón tett kenyai kirándulásig inkább csak a nagykorúak élvezhették kezének gyümölcseit. De azóta - kicsit talán az ott megismert természetfotós feleségének köszönhetően - különleges, és némiképp átértelmezett hintalovakat is gyárt.

Persze a kedves internetező gyerekek nem lepődnek meg ha nem lovon kell hintázniuk, hiszen ezen blogon is találkozhattak már a témában verébbel, birkával, kenguru és béka vagy épp motor. Harvey kézzel készült nagyvadjai viszont a művészi alkotásként is megállják a helyüket, az egymást kölcsönösen kiemelő anyag és forma a maga természetességében is gyönyörű.

Forrás: James Harvey Furniture

1 komment

Címkék: játék gyerek hinta hintaló

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr663313985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ékszíj 2011.10.21. 09:30:32

A hinta kakas is nagyon menő darab, olyat már láttam!
süti beállítások módosítása