Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Metamorfózisok

2011.11.04. 12:42 felhasznalo

Gyerekként jelmezbe, vagyis annak a bőrébe bújni, akit elképzelünk, az egyik legjobb játék. Ehhez persze lehet kapni mindenféle készre varrt ruhát a boltokban, így válhat egy kislányból Hófehérke vagy Hamupipőke, míg a fiúkból Pán Péter vagy mondjuk, Micimackó. Nincs is ezzel semmi baj, csak hát az ezekben rejtőző lehetőségek száma meglehetősen véges, konkrétan kb. egy. Míg a gyerek fantáziája határtalan.

Persze, hagyhatjuk, hogy a gyerek a család ruhatárát is készletbe vegye, és ezek felhasználásával testesítse meg képzelt hőseit. Ám sokan mégsem támogatják ezt, hiszen a féltett darabokra a gyerek még képtelen vigyázni a játék hevében.

Emily Gunning tervezőnő megalkotta viszont azt a jelmezt, pontosabban jelmezalapot, amivel a gyerek azzá válhat, amivé és akivé csak akar. A kétrészes - bocsánat, a fejfedővel együtt háromrészes - öltözéken számtalan zseb és egyéb kis rögzítési lehetőség várja, hogy a kölök az általa kiválasztott kiegészítőkkel valami egészen új alakot vegyen fel. Rémisztőt, hősieset vagy tündérit, az már csak rajta múlik, meg persze a képzeletén.

Forrás: Emily Gunning

2 komment

Címkék: design játék gyerek ruha kreativ dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr323070298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.11.04. 20:15:42

Manapság, a tépőzár korában már semmi sem állhat útjában az ötleteknek! :)

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2011.11.05. 05:21:16

Teljesen jó a ruha, köszi a leírást. Igaz kicsit pizsamás a kinézete.
süti beállítások módosítása