Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Rakd össze a játékod!

2011.11.16. 16:33 felhasznalo

Mondjuk ezt sokszor a gyereknek, ha a nagy belefeledkezés után hirtelen elunja az éppen aktuálisat, és nagyvonalúan úgy felejti, ahogy kiesett a kezéből. Nem is szeretik hallani, abban biztos vagyok, úgyhogy lehet, hogy nem ártana időnként új tartalommal megtölteni ezt a mondatot. Erre ad lehetőséget az Art Korobka (vagyis Alkotó-doboz).

Ebben az egyszerű karton(pizzás)dobozban ugyanis egy fajáték található - darabokban. A gyerek, ha pöttyet nagyobb, maga is, ha kisebb, akkor némi szülői segítséget igénybe véve összeszerelheti a maga kis játékát. Aztán a szetthez tartozó festékekkel, papírokkal ki is dekorálhatja a maga szája íze szerint.

Remek ötlet, és még a kivitelezése is szép, szerintem csillagos ötöst érdemel. És talán a gyerek a későbbiekben a száját sem húzza annyira oldalra, ha elhangzik a címben szereplő mondat.

Forrás: Art Korobka

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek sk dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr533387536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása