Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Óriás blablák

2011.11.18. 10:18 felhasznalo

A BlaBla Kids ölelgetnivaló figuráiról, babáiról és szemtelen párnáiról már ejtettünk szót, továbbra is odavagyunk értük, mert színesek, szépek, mosolygósak. És bár a cég filozófiája az volt régebben, hogy a boldogság elfér egy tenyérben, mostanra gigantikus adagokban zúdítják ránk a jó érzéseket: elkészültek a BlaBla óriás babái.

Már-már babzsákoknak is beillenek ezek a hatalmas aranyoskák, lehet rajtuk hencseregni, álmodozni, olvasni, rajzolni, szeretgetni a tesót, vagy csak szimplán játszani velük. Persze, nem árt hozzájuk egy jó nagy gyerekszoba, nálunk, a kölök hat négyzetméteres kuckójában nem nagyon férnének el. Sajnos.

Forrás: BlaBla Kids

Szólj hozzá!

Címkék: design játék kiegészítő gyerek baba textil gyerekszoba csecsebecse babzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr823391656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása