Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Számoljuk a bárányokat

2011.12.19. 08:50 felhasznalo

Ha nem tudunk aludni, nem mintha használna, nem is tudom, honnan ered ez a dolog, de még én is szoktam mondani a gyereknek. Számolhatta volna már akkor is, mikor még ded volt, mert aludni, na azt nem nagyon tudott. És így én se.

A Pottery Barn Kids-nél találtam ezt a cukorfalat, ágy fölé függeszthető mobilt, amivel talán elaltatható a ded is, már amennyiben megszámolja azt a kevés bárányt, ha kell jó sokszor, amik felette lengedeznek, és időnként átugranak a kerítésen. Ha meg nem számolja meg, akkor meg csak szimplán cuki, de talán akkor is leköti.

Egyébként ez az a mobil, amit még később is simán fel mernék tenni a gyerek ágya fölé - ő már úgyis számol, igaz, jelen esetben a még hátralévő napokat karácsonyig -, mondhatnám, hogy kortalan, tulajdonképpen a mi ágyunk felett is jól mutatna. Ti szoktátok számolni a bárányokat?

Forrás: Pottery Barn Kids

1 komment

Címkék: kiegészítő gyerek alvás baba ágy gyerekszoba kiságy csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr233474434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.12.19. 14:10:08

Így szorgalmi időszak végén-vizsgaidőszak elején nagyon nincs szükség bárányokra az elalváshoz (ha már végre eljutottam odáig)... Ugyan a fejem fölé nem kérem, mert galérián alszom és kicsit közel van a plafon, azért találnék helyet nekik :D!
süti beállítások módosítása