Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ujjlenyomat vétel

2011.12.28. 09:03 zaphodbb

Jelen esetben nem a rendőrségi ujjlenyomat vételről van szó - bár akár arról is írhatnék, mivel az én karácsonyomban még az is volt, de ez nem gyerekszoba sztori -, hanem egy kreatív családfás ötletről.

Az ausztrál The Fingerprint Tree cégnél lehet rendelni gyönyörű rajzolt fákat, keretben, hozzá pedig nyomdafestéket, amibe a család ujjait mártogatva a fa leveleit nyomdázhatjuk. Ezt a részét a gyerekek biztos, hogy lelkesen fogadnák és nyakig festékes lenne mindegyik, így akár ha szeretnénk, nem csak ujj-, de könyök- orr- és bokalenyomatot is vehetnénk tőlük.

Zseniális, hiszen az ember legegyedibb része az ujjlenyomata, így aztán ezen a fán, azzal, hogy a levelek az ujjlenyomatok, mindenki azonnal beazonosítható lesz. A CSI laborosainak legalábbis mindenképpen.

Forrás: The Fingerprint Tree

Szólj hozzá!

Címkék: kép gyerek kreativ fal képet a gyerekszobába

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr253501217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása