Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Nyúzd meg a medvét!

2012.01.23. 08:04 zaphodbb

Augistna Woodgate nevével és hajkeféivel már találkoztatok nálunk, most egy újabb művészeti remekét mutatom meg. Ha nálatok is térdig ér a plüssfenevad gyűjtemény és amerre lépsz, a lábad alá a lego darabkák mellett egy-egy maci, nyuszi, krokodil, mindenféle egzotikus állat kerül, akkor íme a legjobb ötlet az újrahasznosításukra. 

Csak nyúzd meg a feleslegessé vált állatokat és készíts belőle szőnyeget! Valami ilyesmi játszódhatott le Agustinában, hogy "jé, mennyi plüssállat, kiélem rajtuk a rég elfojtott skalpolási vágyaimat és szőnyeget készítek belőlük, hogy jól meg is taposhassam őket." Persze csak viccelek, mindamellett, hogy kicsit morbid, azért befér a művészet címke alá ez is.

Arra azért figyeljünk, ha ilyenre adnánk a fejünket, hogy ne a gyerek előtt végezzük a kedvenc állatain a hasfelmetsző melót. 

Forrás: Agustina Woodgate

Szólj hozzá!

Címkék: művészet abszurdisztán dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr803705015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása