Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Fényképfa

2012.02.01. 16:16 szuperapu

Azért nem élek a (kézen fekvő) családfa elnevezéssel, mert a holland Femke Hertsenberg nem csak és kizárólag családi fotóalbumok keretének szánta ezeket a fákat, hanem közösségeknek is. Mivel a levelek levehetőek, plasztikussá lehet tenni például egy óvodai csoport hiányzóit, illetve jelenlévő kis tagjait.

De persze a nappaliba varázsolható ezek segítségével az egész rokonság, és a családi kapcsolatokat is be lehet rajta jelölni. Esetleg több fát is felhasználva. Dekorációs elemnek sem utolsóak a natúr megjelenéssel, de én élnék a lehetősséggel és vinnék bele még egy kis színt akár. Szóval egy ilyen birtokában újra van értelme a digitális fotók materializálásának...

Forrás: OnceUponaTree

1 komment

Címkék: fotó design kiegészítő praktikus dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr544042703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hadnagy Imre 2014.02.25. 14:20:11

rendelésre készítettem egy 24-es fényképfát. Nem volt egyszerű míg elterveztem de sikerült és elég jó lett :)
süti beállítások módosítása