Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Takarózz a kisházaddal!

2012.02.09. 16:45 felhasznalo

Furcsa egy mondat lenne ez egy szülő szájából a gyerek felé, ha az éppen fázósan didereg mondjuk az ágyában lefekvéskor. Lenne, ha Donna Wilson  - akiről már nem egyszer ejtettünk szót itt, a blogon - nem lenne olyan brilliáns, hogy ezt lehetővé tegye.

Márpedig Donna kisház szettje abszolút alkalmas erre, mondhatnám, hogy is, mert emellett természetesen játszóház gyanánt is remekül funkcionál. A szettbe tartozik a fakeret, és a burkolatként ráhúzható takaró, amin minden ott van, amitől a kisház kisház lesz. Ha meg vége a napnak, a kölök csak lehúzza a plédet a keretről, és cipelheti magával a kuckót az ágyba. Hogy ne fázzon. Alapít valaki velem egy takarógyárat? De legalábbis megcsapkodná a homlokom?

A linkért örök hála moonnak!

Forrás: Donna Wilson

1 komment

Címkék: design játék gyerek alvás kreativ idea ágy textil csecsebecse ágynemű kuckó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr644084431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.02.09. 22:21:00

Ez már régen is így működött, csak az otthoni pléddel/terítővel meg különböző bútordarabokkal... Egyébként nem olyan rossz ötlet, csak épp (szerintem) picit felesleges. A kivitelezés amúgy tetszik. :)
süti beállítások módosítása