Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Légiesen eklektikus

2012.04.20. 14:10 felhasznalo

Nem győztem betelni a Katelyn Mooney oldalán reprezentált gyerekcuccokkal, mikor rábukkantam - aztán elolvastam, ki ő, mi ő, és már helyeslően bólogattam is: na igen, mikor egy eladdig csak tárgyak tervezésével foglalkozó designer a divat felé fordul, abból rossz dolog ritkán sül ki. Ráadásul gyerekeket öltöztetni szerintem még hálásabb - bár nehezebb - feladat is, mintha a felnőtt népességet célozta volna be.

Mindenesetre Katelyn kollekciója számomra elképesztően légies és csodásan, minden szabályt áthágva eklektikus: kevereg-kavarog, mint a szélvész. Tökéletes körítésnek gondolom minden olyan kistermetű lény számára, akik maguk is fittyet hánynak a szabályokra. A kollekció darabjai nemcsak arra alkalmasak, hogy a gyerek - vagy a szülő - a maga egyedi stílusát érvényesítse vele az utcán-iskolában-oviban, de arra is, hogy játékra buzdítsa a kiskorúakat: ugrálj, hülyéskedj, legyél hercegnő, búsképű költő, viháncoló balerina! Kell ennél több?

Forrás: Katelyn Mooney

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek ruha kollekció csecsebecse gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr514461905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása