Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Csak egy fokkal szebb, mint a...

2012.06.18. 18:35 felhasznalo

Sosem értettem a műanyag lábbelik körüli őrületet. Értem én, hogy kényelmes, meg nem rohad bele az ember - vagy a gyerek - lába, még azt is elismerem, hogy praktikus, ha csak egy kis víz kell a tisztításához, és emellett még pihekönnyű is. De akkor is: mégiscsak full műanyag, ráadásul az évek óta hű-de-felkapott Crocs még rusnya is. Akkor is az. Bumfordi, ormótlan és kész.

Na, ehhez képest a Native Shoes cipői legalább egy fokkal szebbek. Ezek is műanyagból készültek, tudnak mindent, amit kell, de legalább változatos a formájuk. És ezek közül az első kettő még egész jól néz ki. Ugyan a következő kettő viszont elég gagyin, a bakancs meg egyszerűen ismételten csak bumfordi. De legalább fix, hogy nem ázik át, ugye?

native3.jpg

native1.jpg

native2.jpg

native4.jpg

native5.jpg

Forrás: Native Shoes

2 komment

Címkék: kiegészítő gyerek cipő gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr254591406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása