Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Állatkert a kezedben

2012.07.17. 18:33 felhasznalo

Múlt héten egyszerűen elkészíthető papírállatokat mutattam a gyerek beltéri lekötése érdekében, folytatva ezt a vonalat, most ismét papírállatok következnek. Csak másképp. Könyv formájában. A Zoo In My Hand ugyanis egy foglalkoztató könyv, azok között is új generációt képvisel: ezt a könyvet ugyanis nemhogy nem szabad szétvágni, de egyenesen kötelező!

Az egyes oldalak különféle színű lapjain ugyanis különféle állatok bújnak el. A feladat egy ollóval kivágni őket, majd némi - segítséggel támogatott - hajtogatással végleges formájukban csatasorba állítani őket a gyerek papírállatkertjében. Ha pedig a gyerek már minden állatot kivágott, a könyvet akkor is kár lenne kidobni, remekül mutatnak a kissé megnyirbált színes lapok egymáson, jó nézegetni, sablonnak használni és találós kérdéseket feltenni is tökéletes.

zooinmyhand1.jpg

zooinmyhand2.jpg

zooinmyhand3.jpg

zooinmyhand4.jpg

zooinmyhand5.jpg

zooinmyhand6.jpg

zooinmyhand7.jpg

zooinmyhand8.jpg

Forrás: Éditions du livre

Szólj hozzá!

Címkék: design játék könyv gyerek kreativ idea sk csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr394648326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása