Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kreatív foltozás

2012.07.17. 08:39 felhasznalo

Ahogy nő a gyerek, úgy kopnak a nadrágok - és ez nem népi bölcsesség kérem, szimpla empirikus alapokon nyugvó ténymegállapítás. Főleg 4-6 éves korban nem volt a kölöknek olyan nadrágja, ami pár hónapos gyilkolás után is képes lett volna egyben maradni. Legtöbbször természetesen azzal kellett megküzdeni, hogy a térdek tájékán még a legjobb minőségű farmeranyag is megkopott, majd lassacskán megadva magát, lyukká nőtt.

Jelenleg ugyan a gyerek nem bánja, ha lyukas, netán rojtos, szakadt a farmere, mert az hűdemenő, de azért a még durván játszós korszakában igyekeztem némi folttal betakarni a lyukat, nehogy aztán a murva a térdébe álljon egyenest. No persze, én, a varrási antitalentum leginkább csak kézzel öltögettem oda a foltot a farmer belső szárán, és eszembe nem jutott kreatívkodni egy likkal, max. annyiban, hogy mintás anyagot varrok-e oda, avagy nem.

Szerencsére vannak olyan anyukák, akik nálam sokkal ügyesebbek, és olyan szörnyen jó ötletek pattannak ki a fejükből, mint ami a képen látható! Frenetikus, én mondom! És akkor feltenném a nagy kérdést: Ti mi mindent álmodnátok egy foltozni való lyukas nadrágra?

szornynadrag.jpg

Forrás: Refashion Co-op

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek szülő ruha kreativ nadrág sk gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr274659924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása