Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Nyújtózz el!

2012.07.17. 15:10 felhasznalo

Városi ember lévén engem bizony elkap a vágy, hogy bár valami mező közepén tartózkodhatnék éppen, felverve egy kis sátrat, amiben aztán eldobhatnám munkában megfáradt, ámde nem kicsit infantilis tagjaimat. De sajnos, erre vajmi kevés esélyem van mostanság. Viszont sátrat otthon vagy bárhol máshol is verhetek - sőt, még verni sem kell, elég, ha összeszerelem.

A Hanemaai Stretch Out sátra ugyanis igazán mobil, egyszerűen összecsomagolható és pofonegyszerűen felállítható. Tökéletes megoldás relaxáláshoz, pihenéshez, gyerekkel való délutáni szundihoz vagy meséléshez. És még a videójuk is vicces.

stretchout3.jpg

stretchout2.jpg

stretchout1.jpg

Forrás: Hanemaai

Szólj hozzá!

Címkék: design táska praktikus textil csecsebecse kuckó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr494648353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása