Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Édes ünnepelt

2012.08.16. 17:46 felhasznalo

Egy szülő számára vita nélkül a gyerek születésnapja az év legfontosabb eseménye, mellette elhomályosul minden más, még a Karácsony – ami egyébként szintén a gyerek miatt válik fontossá általában – és még a saját születésnapja is. És ez így van rendjén, a gyerek születésnapja ugyanis minden alkalommal nosztalgikus emlékeket ébreszt egy anyában-apában: milyen volt várni őt, milyen volt a születése, az első hetek-hónapok és ó, de gyorsan rohan az idő, már megint plusz egy gyertyát fújhat el.

Nem véletlen, hogy a gyerek születésnapján elővesszük a szekrényből a csak különleges alkalmakra tartogatott szépséges kisruhákat – ilyen még a fiúknak is van, tessék csak megcáfolni, ha nincs igazam, de úgyis van. És a kiglancolt lakással-kerttel és gyerekkel felkészülve várjuk a rokonságot, barátokat, esetleg később a gyerek barátait egy kis közös ünneplésre.

És bár nem vagyok híve egyébiránt a habos-babos ruhácskáknak, ilyenkor bizony még azt is megértem, sőt mi több, kifejezetten jogosnak érzem, ha a szülő rózsaszínbe, cuki cuccba, tüllbe öltözteti csemetéjét. Főleg, ha az még kicsi, és még csak 1-2-3 gyertya díszeleg a tortáján. (Ha meg lány, később maga is szívesen felvesz majd egy tütüszoknyát, ugye.) Ennyi önzőség kell egy szülőnek, hiszen nagymama-nagypapa korában az erről készült képeket fogja majd a legtöbbször elővenni, nézegetni, könnyes szemmel merengeni felette. Jár ilyenkor a túlzás, a cseppnyi ezmársok. Az édes ünnepelt.

milibaby1.jpg

milibaby2.jpg

A MudPie jó amerikai cég módjára pedig már 1988 óta szállítja az ehhez szükséges, különleges, születésnapi hacukákat. Amikben a lánygyerek olyan lehet, mint egy imádnivaló tündérke, aki a nagyszülőket és a rokonság egyéb tagjait is nagy puszik osztogatására ösztönzik. A kisfiúk pedig helyre kis legénykék, de nem kisfelnőtt-módra, hanem a cuki minipasi változatban. És akkor még nem is említettem a legapróbb szülinaposoknak szánt pelenkavédőket, amelyek kikandikálhatnak a szoknyácskák alól, és amiket aztán megőrizhet a szekrény mélyére rejtett legféltettebb emlékeink doboz.

milibaby3.jpg

milibaby4.jpg

milibaby5.jpg

milibaby6.jpg

milibaby7.jpg

milibaby8.jpg

milibaby9.jpg

milibaby10.jpg

Aki pedig szeretne a gyereknek – magának – különleges születésnapi outfittel kedveskedni, annak már nem is kell Amerikába mennie vagy onnan rendelnie, mert mindez már itthon is elérhető a forrásban megjelölt linken.

Forrás: Milibaby Webáruház

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek ünnep ruha baba kollekció gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr344715926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása