Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Többfunkciós ötletek

2012.10.03. 13:26 szuperapu

Igyekszem minél többször illusztrálni azon véleményemet, miszerint a jó design funkcionális, a még jobb meg többfunkciós. (Persze amellett, hogy vizuálisan is megállja a helyét.) A spanyol Menut Estudio cuccai közül az alábbi kettő nálam, finoman szólva is, megüti a mércét. A bábszínházként is használható szék minden igényt kielégítőnek tűnik, a tároló tetejére még rajzolni is lehet...

A fa formájú fogassal szemben sem lehet sok kifogást találni, hacsak azt nem hogy nem az a fal mellé állítható típus, panellakások előszobáiban nem nagyon férne el. Viszont óvodákban, közösségi terekben viccesen mutathatna egy erdőnyi adag, ami térinstallációként is jól mutatna szerintem.

menut1.jpg

menut1.jpg

menut1.jpg

menut1.jpg

menut1.jpg

menut1.jpg

Forrás: Menut Estudio

Szólj hozzá!

Címkék: szék tárolás gyerekszoba kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr774817743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása