Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Letölthető zoknilények

2012.12.05. 17:45 felhasznalo

Hogy egy fél pár zokniból vagy kesztyűből mi mindent lehet kihozni, arra azt hiszem, már elegendő példát szolgáltattunk itt, a Gyerekszobán. Nem kétséges, hogy ha valaki ügyes, akár karácsonyi ajándékot is csiholhat a házimanók martalékául vált zokni másik feléből. Sőt, a kinőtt harisnyák is új életre kelhetnek egy kis időráfordítással és munkával.

Hogy mennyire így van ez, arra újabb bizonyítékokat találtam, mégpedig a Craft Schmaft oldalán, ahonnan számtalan jópofa zoknilény elkészítési útmutatóját tölthetjük le némi pénzmag ellenében - már ha nincs elképzelésünk se arról, hogy vágjunk bele egy rénszarvas, egy zoknirémlény vagy egy baba Godzilla elkészítésébe hirtelen. Érdemes körbenézni náluk, jó ötleteket fogtok találni!

craftschmaft3.jpg

craftschmaft1.jpg

craftschmaft2.jpg

craftschmaft4.jpg

Forrás: Craft Schmaft

Szólj hozzá!

Címkék: játék internet gyerek ajándék textil hellókarácsony sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr644939842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása