Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Stílusos gyerekszoba - Egy-két szinttel feljebb

2013.01.09. 14:47 felhasznalo

Kisméretű gyerekszobát jól berendezni igazi kihívás. Főleg akkor, ha azt a szobát nem is egy, hanem rögtön két kölök fogja lakni. A dán Kalle Thesbjergnek mégis sikerült. Méghozzá remekül, olyan szobát megálmodva, amit biztosan élvez mindkét testvér.

Az alapméret adott volt, de a szoba tiszteletreméltó belmagassággal rendelkezett. Ezért Kalle felfelé terjeszkedett: több szintre osztotta a gyerekek szobáját. A testvérek kaptak egy roppant pofás, beépített emeleteságyat, alatta egy igazi búvóhellyel, olvasókuckóval. Az ágyakhoz két lépcsősor vezet, a harmadik szint pedig játékra is alkalmas, plexikorláttal és világítóablakkal. A szobába még egy rajzolásra alkalmas asztal is befért - megemelve, alatta könyvespolc kapott helyet. Így a kisméretű szoba padlóján is meglepően sok szabad hely maradt a legózásra és egyéb játékra.

kalle1.jpg

kalle2.jpg

kalle3.jpg

kalle4.jpg

kalle5.jpg

kalle6.jpg

kalle7.jpg

kalle8.jpg

Szerintem zseniális lett a végeredmény, játékra csábító, de minden kényelmet biztosító birodalom, ami magasabb szintre emeli elképzeléseinket a gyerekszobákról úgy általában.

Forrás: Design by Kalle

3 komment

Címkék: design gyerekszoba csecsebecse stílusos gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr774473901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miss Scotty (törölt) · http://avarazsollo.blog.hu 2013.01.09. 17:32:07

Szerintem, minden gyerekszobába kellene gyűrű. Szeretik a gyerekek és úgymond, jó hatással van rájuk. Nekünk volt (már nagyok hozzá) és most az unokahúgi használja. :)
süti beállítások módosítása