Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Fából LEGO

2013.01.30. 14:32 felhasznalo

Imádatunk a LEGO iránt - a jó kis építős, nem az egybekiöntött panelekből építs LEGO iránt - azt hiszem, viszonylag egyértelmű. Na jó, szuperapu nyilván tartózkodik. Nekem mindig csak egyetlen egy bajom volt a LEGO-val: hogy műanyag. Igaz, ha már van műanyag, akkor ez a legjobb felhasználási módja. De akkor is...

Nos, jelentem, mostantól már egy szavam sem lehet. Ugyanis találtam fából készült LEGO-t - persze, nem annak hívják, de tökmindegy, funkcióját tekintve pontosan az. A japán sotokoto Mokurokku építőkockái a maguk természetes valójában teljesen elrabolták a szívemet.

fabollego1.jpg

fabollego2.jpg

fabollego3.jpg

És ha nem elégednénk meg az építőelemekkel, hanem feltétlen vágynánk egy fából készült minifigre, akkor is van megoldás. Thibaut Malet ugyanis sorszámozott, fából esztergált, farigcsált LEGO emberkéket is készít.

fabollego4.jpg

fabollego5.jpg

fabollego6.jpg

fabollego7.jpg

Kéne mindkettő!

1 komment

Címkék: design játék gyerek lego csecsebecse építő

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr125051317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nem akar az ökörcsorda legelni 2013.02.02. 13:55:46

Az eredeti lego eleve fából készült, később tért át a gyártó a műanyagra.
süti beállítások módosítása