Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Takarítóeszközből válltáska

2013.02.04. 17:35 Bohusek

Azt hiszem, nincs nagyon mit magyarázni az alábbi elefántos szütyőn. Jó és menő és újrahasznosítós. Persze vehetünk vadonatúj gumikesztyűt az elkészítéshez, de abban nem lesz benne anya - na jó, vagy apa - vér-verejtékes munkája az otthon tisztán tartása végett. Köszönjük Misako Mimoko, hogy tudásod a világra szabadítottad!

elefánt.jpg

A képlet egyszerű. Amire szükség lesz:

elefánt2.jpg

elefánt3.jpg

Ha minden megvan, fogjuk a kesztyűt és kifordított állapotában megszabadítjuk néhány ujjától, követve a "szabásmintát".

elefánt4.jpg

A szár visszahajtása és leragasztása után jöhetnek a fülek. Mármint egy fül. A kesztyűt ne felejtsük el visszafordítani!

elefánt5.jpg

elefánt6.jpg

elefánt7.jpg

És most jöhet is a táska füle.

elefánt8.jpg

Legvégül pedig következzen a táska személyiségének kialakítása. Szerintem bátrabban is filcezhetünk, igény esetén pedig még egy farkat is bevarrhatunk az ormányosnak.

elefánt9.jpg

elefánt92.jpg

Forrás: Misako Mimoko

Szólj hozzá!

Címkék: táska gyerek szülő kreativ idea sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr485056683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása