Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Állati uzsi

2013.02.21. 09:54 Amaranta Ursula

A fogzó kölykök, de persze a nagyobbak is, imádnak rágcsálni. Nem hátrány, ha egynél több variációt tudunk nekik felkínálni, így két cukros-zsíros-sós szénhidrát falat között talán egy szem szőlőt, ezáltal némi vitamint is bevisznek a szervezetükbe.

És ki látott már igazán pofás, rekeszes, hordozható majsz-tárolót? A hazai sláger a tégla formájú, nem titkoltan szendvics hordozására kitalált uzsonnás doboz. A Boon állatformájú snack dobozkái viszont egyrészt állati mókásak, másrészt kívánják a sokféle pici falatot, így leginkább koktélparadicsomot, málnát, almacikkeket akaródzik beletenni. És ki ne falna szívesen nyers répát egy elefánt vagy egy csiga pocakjából?

869.jpg

bn-179_3z.jpg

870.jpg

bn-180_4z.jpg

bn-180_3z.jpg

Forrás: Boon

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek konyha doboz tárolás úton étkezés csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr735088394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása