Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Modern pillangó

2013.03.18. 12:09 Amaranta Ursula

London Chelsea vagy Canary Wharf negyedének ingatlan katalógusát átlapozva kevés olyan lakást találunk, amelyikben nincs legalább egy Butterfly Chair. Ezt az ikonikus széket az argentin Grupo Austral 1938-ban tervezte, és már 1940-ben felfedezte a new york-i MoMA igazgatója, Edgar Kaufmann, fényes jövőt jósolva neki. A pillangó szék egyszerű szerkezetével és elképesztő kényelmességével azóta a modernizmus megtestesítője, és minden, magára valamit is adó lakberendező becsempész belőle egyet-kettőt a megálmodott enteriőrbe.

Nem lehet elég korán kezdeni a modern design-nal való ismerkedést, gondolhatta a francia, gyerekbútorokat gyártó Laurette, és piacra dobta a Butterfly Chair gyerekváltozatát. Az eredetileg bőr- vagy natúr vászonborítás babaszínű textíliává változott. Én személy szerint maradnék az eredetinél, de el tudom képzelni, hogy egy gyerekszobában a színes megoldás jobban mutat. A lényeg - az ötletes szerkezet és a könnyed megjelenés - ugyanaz marad.

chapap.jpg

fauteuil-papillon-aa-enfant-laurette-bleu.jpg

fauteuil-papillon-aa-enfant-laurette-gris-4.jpg

fauteuil-butterfly-laurette.jpg

Forrás: Laurette

Szólj hozzá!

Címkék: design szék gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr285139119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása