Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Könnyed, spanyol képek - mondjuk tinédzsereknek?

2013.03.21. 16:15 Bohusek

A TuttiConfetti alkotójának, Marta Colomernek célja, hogy rövid, személyes történeteit képekkel illusztrálva ossza meg olvasóival honlapján. A grafikák azonban megállják a helyüket háttértörténet nélkül is, nem véletlenül vásárolhatóak meg a society6-en, akár pulóverre is nyomva.

A tiszta, egyszerű képi világból egyszerre érződik ki valami szomorkás és valami nagyon vidám. A tinik érzékeny lelkiállapotát juttatják eszembe, ami kicsit olyan, mint a szivárvány. Kell némi eső és borongás a ragyogó színek megjelenéséhez.

Az Alicante-ból származó, eredeti végzettségét tekintve reklámszakember Marta célja képeivel, hogy gondolatokat ébresszen a szemlélőben. Nálam már beindult a gépezet...

tutti.jpg

Max_Blog.jpg

Osos.jpg

tutti9.jpg

tutti6.jpg

tutti8.jpg

tutti4.jpg

tutti1.jpg

tutti2.jpg

692932_16753029_b_1.jpg

tutti94.jpg

tutti99.jpg

Forrás: Tutti Confetti

Szólj hozzá!

Címkék: kép művészet gyerekszoba dekor képet a gyerekszobába

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr865149448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása