Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Legyen már a lábakon kiscipő!

2013.03.22. 09:38 tibtün

Én már borzasztó türelmetlen vagyok, már ami a tavasz kivárását illeti, éppen ezért tavaszi kiegészítők nézegetésével próbálok hatni az időjárására. Így bukkantam rá a Joyfolie gyönyörű balerina és kopogós cipőire.

A cég eredetileg Mia Joie névvel startolt - írtunk is róla még a Gyerektrenden -, és ahogy az lenni szokott, a tulajdonos kislányának a nevét viselte. A tervező kezdetben saját maga szórakoztatására kezdte el árulni az interneten gyönyörű, kézzel készített cipőit. A balerinák hamar fényes karriert futottak be a sajtóban, és nagy népszerűségnek örvendtek ismert személyiségek körében is.

A cég hamarosan nevet váltott, és kiegészült néhány alkalmazottal, akik a mai napig kézzel készítik a nem mindennapi lábbeliket. A tengerész csíkosat én is megirigyeltem, kérek egy 37-est azon nyomban!

Dotty-Skimmers.jpg

Emma.jpg

Striped Skimmers_New.jpg

Lyric fx.jpg

Sabre fx table.jpg

Loralie Cork big.jpg

Taylor_New.jpg

Aubrey-Teal-fx.jpg

Forrás: Joyfolie

2 komment

Címkék: design tavasz gyerek lány cipő gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr75159668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eboszi 2013.03.22. 13:03:10

Azt hiszem megvan a következő termékünk a portfólióba! :-) Gyönyörűek!
süti beállítások módosítása