Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kreatív bűnbeesés

2013.06.11. 09:03 Bohusek

Nagyon rosszul viselem, amikor az utcán látom, miket tömködnek be az arcukba a sokszor kórosan túlsúlyos gyerekek - nem, ez nem az aranyos bébiháj kategória, ami úgyis lemegy majd, ha megnő a pulya -, egyszerűen egészségügyi szempontok miatt. Meg milyen már azért kiesni minden jó játékból, mert Pistike a sok cukor és zsír és mindenféle műanyag bevitelétől kissé lomha, kifullad és nem bírja a tempót a kortársakkal. De!

A csokoládé fogyasztással soha nem volt gondom, mert egyrészt afrodiziákum (jó, ezért apa kapja), másrészt mert ha minőségi alapanyagból van, szerintem kis mennyiségben nem árt. Mondhatnánk, ez más édességre is igaz, de azért a műanyag széktől mindössze egy komponensben eltérő gumicukor talán mégsem annyira ajánlott napi bevitel, még kis dózisban sem.

Szerencsére a csokoládé imádók között - Gombóc Artúron és a Belgán túl - akad olyan kreatív elme, aki ezt a csodálatos, barna masszát nem csak egyszerű táblába önti, hanem - kicsit a fogyasztó lelkiismeretén is könnyítve, hiszen ezt így ugye nem lehet a boltban hagyni! - művészi szintre emeli.

Lássunk néhány őrületet, bár én magam a csokoládét bármilyen randa külsővel is harapva, táblánként eszem, jó hippokrata módjára a gyerek szemek elől elrejtve.

Önmarcangolóknak.

csoki.jpg

Kisiskolásoknak és tervező asztal mellett dolgozóknak vonalzó és íróeszköz.

csoki1.jpg

02-786263.jpg

További segédeszközök irodistáknak: billentyűzet és számológép. Igaz, az utóbbi evésre alkalmatlan - tényleg számológép.

chocolate-keyboard_4.jpg

Chocolate Calculator.jpg

Ha kütyü, akkor természetesen okos(nak mondott) telefon.

il_fullxfull.140231788.jpg

images (3)_1.jpg

És akkor jöjjön minden, amire egy játékos szívű gyerek és/vagy felnőtt vágyhat: dominó és skrábli.

35525_344331799004745_1576854938_n.jpg

78_resize.jpg

Egyértelmű üzenetek közlésére is alkalmas lehet a csokoládé. Kis disznóknak és vén trottyoknak is van választék.

Fat-Pig-Chocolate-Package-Design-2.jpg

file_1_62.png

Ennétek?

Szólj hozzá!

Címkék: design konyha étkezés csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr225332858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása