Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kisszékből biciklit

2013.10.11. 09:30 szuperapu

Azt, hogy a svéd bútoráruház termékei a rendeltetésszerű használaton túlmutatót is rejtenek, már többször lelepleztük itt a blogon. Kreatív kezek olykor homlokegyenest mást gyártanak a már késznek tűnő tárgyakból. Volt már gurulós alkalmatosság is, de a mostani hack mindent ver. Szerintem.

Samuel N. Bernier és Andreas Bhend ugyanis, egy manapság oly trendi balansz-kerépárt hozott össze ülőkéből. Persze kell hozzá pár extra szerszám, meg egy 3D nyomtató, de akkor is zseniális. A mellékelt leírás egyfajta paródiaként is felfogható, de ha valaki reprodukálni szeretné ITT a teljes segédlet pdf-ben. A hajtás után meg egy videó...

Sok sikert!

ikea1.jpg

ikea1.jpg

ikea1.jpg

ikea1.jpg

ikea1.jpg

Forrás: Coroflot

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr525562030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása