Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Street art beltéren

2013.11.12. 15:07 felhasznalo

Mindannyian örülnénk, ha a kölök felnőttként is megőrizné kreativitását. És speciel én még azt sem bánnám, ha a gyárak körüli rusnya nagy betonkerítésekre tenné rá úgy a kézjegyét, mint anno a lakás falaira a mandulaműtéte után, amikor a traumatikus élmény feldolgozásának fontos része volt a csúnya bacilusok vizualizálása. Persze, akkor zsírkrétával dolgozott, azzal a kézbe foghatóval. És eddig nem láttam, miképp lehetne átmenetet képezni a kréták és a spray-k között.

Na, de most. Most már egyértelmű. A GamaGo zsírkréta-spay-jeivel ez igazán nem lehet kihívás. És végre a street art is beköltözhet a lakásba.

gamago2.jpg

gamago1.jpg

gamago3.jpg

Forrás: GamaGo

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek művészet kreativ

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr265626882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása