Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Karácsonyi dekor

2013.11.28. 09:20 tibtün

Advent közeledtével ideje leporolni az ünnepi dekorációs eszközeinket, illetve a repertoárt bővítendő, újakat készíteni. Ehhez a karácsonyfához nem kell sok: különböző méretű fagolyók, drót, drótvágó eszköz és néhány dísz.

Kezdjük el felfűzni a golyókat, ahogy haladunk, hajlítsuk meg a drótot, hogy végül egy háromszöget kapjunk. Helyezzünk el vízszintesen is drótokat, ez nemcsak a merevítést szolgálja, hanem a díszítést is megkönnyíti! Végül akasszuk fel a fát a falra és dekoráljuk!

A képen látható madárka szerintem a Ferm Living Xmas kollekciójából való, de természetesen vehetjük színesebbre, játékosabbra is a figurát, sőt a golyókat is megfesthetjük, akár a gyerekkel együtt!

7-diy-christmas-tree.jpg

2-diy-christmas-tree.jpg

3-diy-christmas-tree (1).jpg

4-diy-christmas-tree.jpg

5-diy-christmas-tree.jpg

GetImage (1).jpg

GetImage.jpg

Forrás: Handmade Charlotte, Ferm Living

Szólj hozzá!

Címkék: kreatív ünnep karácsony idea hellókarácsony sk dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr665660604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása