Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szuperapu a Két Egérben

2013.12.03. 13:36 felhasznalo

Mindig tudtuk, hogy a mi Szuperapunk különleges, nemcsak azért, ahogy ír. Hanem azért is, ahogy rajzban kifejezi magát.

Facebook közönségünk már ismerheti műveit, hiszen a szörnyen jó borítóképeink és az egykor sorsolt szatyraink is mind az ő keze munkáit dicsérik – jut eszembe, a blogra pedig ő készítette a bármikor letölthető iskolai vinyettákat is. Szörnyei azóta önálló életre is keltek, akit érdekel, kattintson a Monstaa! oldalra!

De Szuperapu most egy kicsit még többet mutatott meg magából – vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy jobban visszakanyarodott a maga császárnorbertes gyökereihez. A Két Egér könyvesbolt ugyanis idén megkereste, dekoráljon nekik pár határidőnaplót a következő, 2014-es évre, ami náluk már bevett szokás, sőt, hagyomány. Minden évben jelentkeznek egy ilyesfajta kollekcióval, amit fiatal és roppant tehetséges képzőművészek tesznek igazán egyedivé.

szuperapu5.jpg

Szuperapu meg ecsetet ragadott és jó pár remek grafikával bővítette a kínálatot: van itt mindannyiunk számára ismerős agancsos bűbáj szörnyeteg, a lassan komolyan téli hidegtől kókadozó macska, Harry Pottert és a kviddicshajkurászást utánzó nyuszi, napszemüvegben lazázó nyávogók és szódásszifonban kódorgó, a széndioxidot jól viselő halak.

szuperapu1.jpg

szuperapu2.jpg

szuperapu3.jpg

szuperapu4.jpg

Csupa olyan furcsa lény és helyzet, ami a mindennapokon segít kiszakadni a mókuskerékből, reggel kézbe fogva jobban beindítja a pilledt kis agyunk fogaskerekeit és akkor is mosolyra görbíti a szánkat, ha odakint tombol a szürkeség vagy épp ötmillió felé szakadnánk épp szerteszét.

Persze, Norbert határidőnaplói mellett is vannak még remek darabok, például Molnár Jacqueline, Kun Fruzsina, Nagy Diána, Máray Mariann vagy épp Holló Anna vonalaival és műveivel borítva. Mind-mind itt megtekinthetők és meg is vásárolhatók!

szuperapu6.jpg

szuperapu7.jpg

szuperapu8.jpg

szuperapu9.jpg

Forrás: Két Egér Könyvesbolt

Szólj hozzá!

Címkék: ünnep karácsony művészet hellókarácsony dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr885672491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása