Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Almaház, körteház

2014.03.07. 11:30 tibtün

Nálunk Manócska és Mazsola egy tök házikót választott lakhelyül, Angliában alma és körte formájú babaházak épülnek a Rock & Pebble jóvoltából.

A nyírfából ácsolt kétszintes házikók a gyümölcsök gömbölyű formáját követik, minden oldalról megközelíthetők, így egyszerre több gyerek is hozzáférhet a játék színteréhez. Az alkotó a válaszfalakat íves ablakokkal és ajtókkal törte át, ezáltal létrehozva a különböző helyiségeket. A képeken látható kisbútorok és figurák egyszerű geometriai alakzatokat öltenek magukra.

A babaház és felszerelése mind forma- és színvilágát tekintve olyannyira letisztult és visszafogott, hogy játék közben semmi nem korlátozza a gyermek szárnyaló fantáziáját. Szeretjük!

rock-and-pebble-apple-pear-dollhouse.jpg

apple-house-6401.jpg

apple-house-side-view.jpg

pear-house-640.jpg

pear-house-side-view.jpg

 

Forrás: Rock & Pebble

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek gyerekszoba babaház

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr755844087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása