Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Óriás építőkockák törpéknek

2014.07.02. 09:29 tibtün

Casa Kubaa egy különböző formákat tartalmazó, óriás építőkocka szett, amely spéci habszivacsból készült. Tulajdonságait tekintve erős, ugyanakkor pillekönnyű, szerkezete stabil, így az egymásra pakolt kockák sem billegnek. Vízálló, ennek köszönhetően beltéren és kültéren egyaránt használható, az elemeken sok fogás van, amely megkönnyíti a kockák mozgatását. Szuper kisautót, várat stb. lehet belőlük építeni, mászókának is alkalmas, de jó kis hencsergős bútorként is megállja a helyét.

A tervezők 3-tól 12 éves korig ajánlják, tökéletes játék lehet iskolákban, játszóházakban, hotelekben, könyvtárakban, gyakorlatilag bárhol, ahol egy többfős gyereksereg elszórakoztatása a cél.

Ha lenne egy nagy kertes házam, egy szülinapi partin is biztosan bevetném.

casa_1.jpg

casa_3.jpg

casa_2.jpg

casa_1.jpg

casa_4.jpg

casa_6.jpg

Forrás: Casa Kubaa

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek játszóház építő

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr46413893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása