Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ételművészet

2014.07.21. 12:45 tibtün

Nálunk az étkezés addig izgalmas, amíg meg nem telik a kölkök bendője, amint ez megtörtént, máris sürgős dolguk akad, és elhagyják az asztalt. Marion Deuchars - skót származású, nemzetközi szinten is elismert illusztrátor - tányéralátétnek álcázott foglalkoztató füzete segít okos és kreatív formában lekötni a gyereket, ha várni kell az ételre, forró a leves vagy éppen két fogás között vagyunk.

Számos különböző téma közül válogathatunk, amelyek a gyermeki fantáziára építve teszik szórakoztatóvá a táplálkozással töltött időt: az éhes kis művészek lerajzolhatják kedvenc ételüket, megalkothatnak egy új tésztaformát, tervezhetnek menüt űrlényeknek, megkomponálhatják Mona Lisa mosolyát, utóbbival biztosan elbíbelődnek egy darabig.

Vendégségbe, éttermekbe menet egész biztos becsúsztatnám ezt is a táskámba, de szülinapi zsúrokon is hasznos segítség lehet. 

cover.jpg

5.jpg

4th.jpg

3rd.jpg

6.jpg

2nd.jpg

8.jpg

Forrás: Let's make some great art

Szólj hozzá!

Címkék: kreatív design gyerek étterem művészet étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr406513467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása