Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Botrányos felső a Zarától

2014.08.28. 08:12 felhasznalo

Vagy nem gondolták át, vagy nem is tudom, hová tegyük ezt a dolgot: a Zara csíkos seriffpólót dobott legutóbbi online gyerekruha kollekciójában piacra. A gond csak az, hogy a csíkok és a sárga hatágú csillagnak hála a pizsamafelső sokaknál kiütötte a biztosítékot.

Mert a csillag nagyon is hajaz egy Dávid-csillagra, amiket a második világháborúban a zsidóknak kellett a ruhájukra varrni a gettókban, a csíkokkal együtt pedig egyenesen a koncentrációs táborok egyenruháira emlékeztet.

zara.jpg

A kérdés csak az, hogy a tökbe nem tűnt ez fel senkinek a Zaránál? Ha meg szándékos volt, akkor talán nézzenek mélyen magukba. Szerencsére, alig egy nappal azután, hogy a felső képét kiposztolták a Twitterre, a Zara máris visszahívta a webshopjáról.

Forrás: The Guardian

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr826643361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lovag Mihály 2014.08.28. 17:45:13

Vagy csak nem mindenki a holokauszttal fekszik és ébred

Phteven 2014.08.28. 22:52:19

@Lovag Mihály: Lássuk be, azért van benne valami bizarr. :-s

AnnaPanni 2014.08.29. 00:12:31

Most mindenki a márkáról beszél. Megnézik a webshopot, a honlapot. Mennyit kellett volna ehhez reklámban költeni? Hoppá, hibáztunk, elnézést kérünk és akár jóvá is tesszük egy xy kollekcióval. Eredmény? Tartós figyelemfelkeltés. És jön a karácsony. Szerintem megtervezett kampány.

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2014.09.05. 09:50:18

szerintem ez egy sima Sheriff csillag. Annak vannak ilyen kis kerekizék a csúcsain. Ebbe az látja bele a sárgacsillagot, aki bele AKARJA látni, de nem az.
süti beállítások módosítása