Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mesés vacsora

2014.12.16. 09:21 tibtün

A kölköknek jobb az étvágyuk, ha egy egy kis játékkal, mókával vagy éppen mesével fűszerezzük meg az étkezéseket. Mi is rengeteg ötletet felvonultattunk már a Gyerekszoba hasábjain.

Most fából készült tányéralátéteket hoztam, amelyeket ismert mesefigurák díszítenek. A csodás grafika egy olasz tervező munkáját dicséri: leegyszerűsített formák, kellemes színek, épp csak annyira vannak jelen, hogy vidámabbá tegyék az étkezést, de a figyelmet ne tereljék el róla.

És ha megcsúsztunk az esti rutinnal, meséljük el az alátéten látható hős történetét, így a vacsorával együtt pipálhatjuk ki az esti mesét!

image.jpg

image-_1_.jpg

image-_3_.jpg

image-_2_.jpg

image-_4_.jpg

Forrás: Jsign

1 komment

Címkék: kreatív design játék kiegészítő gyerek étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr546969761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kriszmy 2015.07.30. 19:03:41

Üdvözlöm!
Koleszárné Krisztina, a Momó Rádió Főszerkesztője vagyok.
momoradio.hu/
Szeretnék a szülőknek segíteni, ezért a Momó Rádió felnőtteknek szóló aloldalára kitettem, pár hasznos oldalt. Az önét is:
gyerek.momoradio.hu/ajanlasok/hasznos-oldalak/
Amennyiben tetszik önnek a Momó Rádió, kérem tegye ki a bannerét.
Itt találja:
gyerek.momoradio.hu/banner/
Ha bármilyen kérése, kérdése, észrevétele van, nyugodtan keressen meg.
További szép npot!
Krisztina
süti beállítások módosítása