Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Gyerekkel étteremben kaját választani: mission impossible - VOLT

2016.10.04. 13:05 felhasznalo

Ha netán a család étterembe megy nagy ritkán, külön kihívást jelent az, hogy mit egyen a gyerek. Persze, az éttermek külön gyerekmenükkel készülnek erre az esetre. De egy válogatós gyereknek ez is maga a pokol - és ha neki az, akkor a gyereknek is. Vagy ha nem is válogatós, de esetleg az adott pillanatban épp megmakacsolja magát, akkor is pokol.

Na ezekre a pillanatokra ad zseniális választ egy pennsylvaniai étterem, akik az alábbi gyerekmenü kínálattal várják a családosokat.

menu.jpg

Vagyis, van itt Nemtudom (hot dog és sült krumpli), Nemérdekel (rántott csirke és sült krumpli), Nemvagyokéhes (grillezett sajt és sült krumpli), Aztnemakarom menü (halrudacska és sült krumpli), nagyjából egy áron. Tény, hogy a kínálat nem túl széles, és nem is túl változatos, valamint azt is megállapíthatjuk, hogy a kölkök mindig sült krumplival a tányérjukon végzik. De akkor is emeljük a kalapunkat az étteremben dolgozók kreativitása láttán és pont.

Forrás: Reddit

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek anya apa étterem kreativ úton étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr7711766803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása