Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Gumimaci-csillár

2008.06.14. 16:59 felhasznalo

Már olvashattatok egy posztot egy gumimaci alakú lámpáról. Ez a darab egy kicsit más. Nem igazán praktikus és funkcionális tárgy, de abszolút idevaló. Hiszen melyik gyerek ne lenne megőrülve a gumicukorért? Ha csak rajtuk múlna, a Haribo tulajdonosai vezetnék a világ leggazdagabb embereinek listáját.

A YaYa Chou csillárszobra valódi gumimacikból készült, színes, gondolom, jó illatú is, bár hőre lágyul. Azért szívesebben vennék egy ilyet a lakásba, mint egy kristálycsillárt.

Gondoltátok volna, mi mindenre lehet felhasználni a fognyűvő nassolnivalót?

Forrás: YaYa Chou

3 komment

Címkék: design gyerek fény lámpa idea gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr29519492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

savitri · http://szavitri.blogspot.com/ 2008.06.16. 07:52:27

ez lenyűgöző! persze én a kristálycsillárt és a gumimacit is nagyon szeretem. már-már elgondolkodtam egy saját gyártmányon. csak félő, hogy akkor végleg feladhatom a hangyák és legyek ellen folytatott heroikus küzdelmemet.
vajon egy megrágott csillár hogyan fest?hihi

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.06.16. 09:43:07

Biztos nagyon guszta lenne.:)

Azért mielőtt belevágsz a saját gyártásba, gondold végig jól, szerintem minimum 1 hónap intenzív meló lenne összehozni egy hasonló csillárt, arról nem beszélve, hogy nemcsak a legyeket és a hangyákat kellene hajtanod róla, hanem a gyerekeket is.:)
süti beállítások módosítása