Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Bájos mutánsok

2009.02.25. 14:37 zaphodbb

Első olvasatra talán kissé ellentmondásosnak tűnik a cím, de aki végignézi a Hotmunkey oldalon a mutáns állatka kínálatot, az biztos szerez magának pár perc vidámságot. Hasonlóan kedvesen bumfordi állatokról volt már szó itt a Gyerekszobán, felhasznalo tollából, a Szörny Rt. 2.0 posztban. Az alant látható állatoknak maguk a készítők adták a "mutant doll" és a "mutant monster" azaz a mutáns baba és a mutáns szörnyeteg nevet, ami találó, mert tényleg eléggé mutálódott formájuk van azokhoz az állatokhoz képest, amikről mintázták őket. Mindazonáltal én szívesen látnám a gyerekek polcán némelyiküket, valahogy tündérien morbidak. Nem minden állatról tudtam magamtól eldönteni, hogy mi micsoda, puskáznom kellett hozzá.

Nektek megy, felismeritek mindet? Várjuk a megfejtéseket a kommentekbe!

Forrás: Hotmunkey

1 komment

Címkék: design játék gyerek

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr64964747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krane 2009.02.25. 19:56:22

Ehhez hasonlót én is varrtam a gyereknek :D Szerették!
süti beállítások módosítása