Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Babakocsi a bringázó Batmannek

2009.11.03. 14:44 felhasznalo

A Curio babakocsija nemcsak külsejében hajaz igencsak Batmanre - vagyis a kosztümjére -, de abban is hasonlítanak, hogy egyikőjük elé sem lehet akadályt gördíteni. Batman elé azért nem, mert zord arckifejezésétől - mondjuk, abban a maszkban más arcot vágni amúgy sem lehet - előbb-utóbb minden gonosztevőnek inába száll a bátorsága, de ha mégis lenne annyira lator és vakmerő, hogy nem, hát, majd ráveszik a szárnyas igazságtevő különféle kütyüi. A Curio Avventura babakocsi előtt meg azért nem, mert nincs az a szűk hely, ahol el ne férne. Ugyanis Japánban tervezték, méghozzá abból az alapból kiindulva,hogy átférjen a metróállomások mindössze 55 cm széles forgókapuin is.

De még tud más olyan dolgot is, amit a többi babakocsi nem: pl. UV-szűrős kupolája van, így a gyerek legalább ded korában védelmet élvez benne a káros sugárzástól.  Amúgy a huzat mosógépben mosható, és ami a legjobb: ha az első kerekeket leszereli az ember, egy pillanat alatt lehet csatlakoztatni egy kerékpárhoz utánfutóként. Végre egy cég, aki ezt a két funkciót összedolgozta!

Emellett persze megállja a helyét minden olyan más dologban is, amiben manapság egy jobb babakocsinak bizonyítania kell: egy mozdulattal összezárható, bolygósíthatók a kerekek, amelyek természetesen fékezhetők is, könnyű a vázszerkezet és simán lehet menni vele bevásárolni is - nincs az a zsúfolt közért, ami kifoghatna rajtunk. A design a GoTo Design Office munkáját dicséri.

Forrás: Curio

Szólj hozzá!

Címkék: design sport praktikus bicikli baba babakocsi tárolás úton idea csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr521482786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása