Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Légy szíves, szelídíts meg!

2010.01.25. 18:19 Cyr

- mondta a róka a Kishercegnek. Talán éppen ugyanilyen volt az a róka is, aki barátot keresett abban a régi-régi aranyhajú kisfiúban. Nevető szemű, hegyes fülű, hosszú orrú félénk jószág.

Az apró állatka láttán kissé  elmerengtem Saint-Exupery édes-szomorú történetén, eltűnődtem, vajon manapság hány gyerek ismeri őt?

A Haciendo el Indio varázslatos képeit láthattátok már a Gyerekszobán itt és itt is, most pedig ezt a kisrókát nyújtjuk át Nektek, sok szeretettel. Hátha valahol, egy gyerekszobában ma este így kezdődik majd a mese:

"Hatéves koromban egy könyvben, a mely az őserdőről szólt, és Igaz Történetek volt a címe, láttam egy nagyszerű képet. ..."

 

Forrás: Haciendo el Indio

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek baba gyerekszoba csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr931700362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása