Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Padlóra került design

2010.09.21. 19:40 Cyr

Florian Pucher szőnyegei, hanem is maradt tátva tőlük a szám, kétségkívül lenyűgöztek. Az osztrák tervező a magasból fényképezett táj színeinek kusza összevisszaságában rejlő szabályosságot teszi szó szerint a lábunk elé, akarom mondani, alá. A földrészekről elnevezett talpalávalók vastag puhasága, a meleg színek harmóniája nem csupán a kúszó-mászókat ejti rabul, s csábítja játékra a nagyobbakat, gyermeklelkű felnőtt szívet-lelket is melenget.

Szerkesztőségi kedvenccé a színpompás Európa van kikiáltva, pedig igazán nem vagyunk lokálmatrióták, illetve pardon, bocsánat Szuperapu, nem feminizállak - patrióták. Ti melyikre szavaznátok?

Európa madártávlatból.

Afrika fentről, ahogyan a keselyű se látja.

Ezt a szőnyeget csakcsupán Hollandia ihlette.

És végül az törpe Egyesült Államok, Gulliver szemével.

Forrás: Florian Pucher

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő művészet szőnyeg textil gyerekszoba dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr992309862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása