Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Üdvözlő ital

2010.10.25. 12:17 felhasznalo

A papírpoharak általában rettenetesen unalmasak: vagy egyszínűek, vagy mindenféle olyan mintával terheltek, amitől minden jobb ízlésű szülőnek feláll a szőr a hátán. Márpedig a papírpohár roppant praktikus tud lenni, ha például gyerekzsúrt rendezünk, és egyszerre húsz gyerek szomjúságát kell kiszolgálnunk. Persze, tudom, hogy ez nem a legkörnyezetbarátabb megoldás, de a műanyagpohár talán még rosszabb.

A szöuli illetőségű He was born - régebben I am - designcég ABC poharai viszont nemcsak szépek, de éppenséggel rendelkeznek még további funkcióval is: ha tetszik, dekorációként különféle szövegeket rakhatunk ki belőlük, és nem utolsó sorban segítségükkel megoldódik az állandó "Nem tudom, melyik az én poharam, mert elfelejtettem ráírni a jelem/nevem" probléma.

Tetszik, szépen kivitelezett ötlet, remek design, nem véletlen, hogy tavaly reddot díjas termék lett.

Forrás: He was born

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő gyerek konyha parti étkezés dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr102396135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása