Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Anatómia óra 2.

2011.01.13. 11:55 szuperapu

Jason Freeny formatervező, illusztrátor legutóbbi Gyerekszobás beköszönése óta sem tétlenkedett, sőt, magasabb fokozatba kapcsolt a rajzfilmfigurák belső értékeinek feltárásában. És ennek a kedves internetező gyerekek örülhetnek leginkább, mert így folytatódhat a rendhagyó anatómia óra.

Ráadásul a rajzolt popkultúrában nagy öreg számító Mickey és a Habcsókember mellett olyan – itt a blogon sokszor pellengérre állított – cukiságok is boncasztalra kerültek, mint Hello Kitty és a szivárvány-sörényű Én Kicsi Pónim is. De ha a kollegináknak és a törzsolvasóinknak mindez nem lenne elég az abszurdisztán kategóriához, akkor még mindig ott van az üvegburába zárt Kitty magzata...

Persze, nekem a Family Guy kiskorú sztárja, Stewie a kedvencem. Sajnos az eBay-es árverésről lemaradtam, pedig cirka 367 dollárért meg lehetett volna szerezni. De sebaj, hamarosan vigasztalódhatom a tavaszra beígért 4D gumimaci puzzle-vel, ami természetesen egy anatómiai kirakós lesz.

Forrás: Jason Freeny

Szólj hozzá!

Címkék: játék művészet abszurdisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr112580795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása