Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Halak minimálban

2011.02.02. 08:10 felhasznalo

A gyerek és háziállat témakör gyakorlatilag kimeríthetetlen, kezdve onnantól, hogy milyen kedvencet kapjon a gyerek, egészen odáig, hogy mivel tápláljuk, hogyan kapjon a gondozásában felelősséget az ifjúság. Én amondó vagyok, hogy első körben érdemes valami kisállattal kezdeni, a hal pedig tökéletesen alkalmas erre a szerepre. Igaz, nem vár kitörő örömmel haza, de leköti a figyelmet, mert folyton mozgásban van, az ellátása, gondozása pedig egy kis szülői segítséggel még gyerekfejjel is megoldható.

Azt azért érdemes tudni, hogy a halaknak ma már nem vehetünk gömbakváriumot - állítólag ez simán kínzás kategória -, ám annak semmi akadálya, hogy a szögletes akváriumokba némi kreativitást vigyenek a tervezők. Így tett például Teddy Luong designertanonc is, amikor megálmodta a maga modern és minimalista akváriumát. Ja, és a modulok is egymásra építhetőek, így akár egy haltelepet is kialakíthatunk belőlük.

Játékos, vicces és mutatós, kérdés, hogy vajon a halak mit szólnak hozzá. De a gyerekeknek fix, hogy tetszene.

Forrás: Notcot.org 

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr652632275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása