Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Tubuslények

2011.04.01. 19:28 zaphodbb

Festékes nálunk minden mostanában, mivel gyermekeim élesítették képzőművész hajlamaikat, ami mindenféle papírok, asztalok és falak szana-szerteszét festésében nyilvánul meg. Dorka lányom előnyben részesíti a fekete színt, illetve ő keveri a színeket, ahogy ő mondja, csak addig keveri, míg fekete nem lesz belőle. Borcsa már kifinomultabb, a kezei közül szivárványok és pónik hada kerül ki, királylányokkal megspékelve.

Ezért nekem különösen szívhez szólnak ezek a tubusból kifelé igyekvő kis helyes nyuszilények, amiket a német művész VISEone követett el. Eredetileg fekete, majd limitált kiadásban piros színben is megalkotta kreatúráit, amiket el is kapkodtak a fanatikus nyúl- és/vagy festékgyűjtők.

Forrás: VISEone

Szólj hozzá!

Címkék: design művészet dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr42789205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása